Referenser

Sagt om Dedomo

Workshops

”Vilken eftermiddag ni bjöd utförarsidan på Socialkontoret i Vallentuna på! Vi är så nöjda med den tjänst vi köpte och på det sätt ni levererade. Det var mycket lättsamt att planera ihop med er och ni förstod exakt vad vi ville ha på vår planeringsdag. Humor, glädje, värme med seriöst allvar i botten, ni fixade rubbet! Tack snälla igen för er workshop om värdegrundsarbete och om bemötande, kroppsspråk, signalers värde och påverkansmöjligheter.  We`ll keep in touch!”

Helena Jernberg, Vallentuna Kommun

Middagsunderhållning

”Tack för att ni var med och bidrog till en lyckad kväll! Så bra blandning av både musik och shownummer under middagen till att få en sprakande avslutningsshow. Ni fick verkligen hela kvällen att lyfta och starta igång festen rejält!”

Björn Hermansson, Corem Property Group

”Fartfylld duo med glimten i ögat. Mångsidig repertoar samt stort plus för företagsanpassade anspelningar och låtval!”

Anne Harms, Skanska SHC

Coachande samtal

”Att jobba tillsammans med andra är det bästa som finns. När det funkar, annars kan man lika gärna jobba själv. Gärna ensam i ett hörn där ingen ser mig. Så känner jag fortfarande ibland men livet har blivit lättare sen jag träffade Camilla. Nu är jag inte lika rädd för att bli utnyttjad eller kränkt av kollegor och chef. Och alla är inte psykopater! Nu ser jag situationen för vad den är och avdramatiserar den med hjälp av förståelse. Jag känner mig tryggare och har slutat älta gamla samtal på nätterna. Jag hade nästan förlorat hoppet på människan efter 20 år i finansbranschen. Men det går att må bra på jobbet. Tack Camilla!”

Maja, Anonym Nationalekonom