Möten & Events

Projektledning – Föreläsningar – Underhållning

Möten och events

Projektledning & produktionsledning

När tiden inte räcker till för att arrangera nästa event eller när det är dags att arrangera kommande utbildningsdagar finns DeDoMo på plats. Tillsammans tar vi fram de riktlinjer ni önskar för ert event och sedan tar jag över det strategiska och operativa ansvaret för projektet. Ni väljer självklart själva om ni vill att jag tar över hela eller delar av ansvaret.

Är ni osäkra på vad ni vill ha? Då tar vi ett möte och tar reda på det tillsammans!

Föreläsningar och Workshops

Föreläsningar & workshops

Är det dags för kick off, teambuilding eller konferens? Jag inspirerar er gärna inom ämnet kommunikation som ligger till grund för det sociala samspelet i arbetsgrupper och i alla sociala konstellationer. Jag behandlar ämnen motivation, bemötande och företagskultur. Med ett retoriskt perspektiv och med människan i fokus anpassas utbildningsdagen efter er och era behov. Samtliga utbildningskoncept bygger på vetenskapliga teorier och nutida hjärnforskning.

Middagsunderhållning

Middagsunderhållning – Konferencierer

Önskar ni en konferencier eller två så ordnar jag det! Med sprudlande energi och mycket värme guidar jag, eventuellt med en kollega, er genom evenemanget. Önskar du fart och fläkt har du kommit rätt!

När ni sätter er till bords finns Showgruppen Hon & Jag att tillgå. Hon & Jag består av två rutinerade showartister som arbetat tillsammans sen 2010 och har specialiserat sig på företagsanpassad underhållning. Hon & Jag får fart på festen!